Someco

Sosiaalisen median koulutus

Koulutamme markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia, johtoa ja organisaatioiden asiantuntijoita hyödyntämään sisältömarkkinoinnin metodeja ja sosiaalista mediaa osana työtään. Kouluttajina toimivat Somecon asiantuntijat, joilla on vahva osaaminen koulutusalueistaan.

 

Järjestämme:

 Avoimia koulutuksia

Webinaareja

Digiviestijän koulutusohjelmaa

Sisältöstrategia haltuun -webinaarisarjaa

– Yrityksille räätälöityjä yksittäisiä koulutuksia ja laajempia koulutuskokonaisuuksia.

Räätälöidyt koulutuskokonaisuudet suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Selvitämme, kenelle koulutus pidetään, millainen on osallistujien lähtötaso ja millaisia muita tavoitteita koulutukselle asetetaan. Koulutamme niin kanavien käyttöä kuin erilaisia sisältömarkkinoinnin ja sosiaalisen median teemoja. Peruskoulutuksistamme voidaan tarpeen ja tavoitteen mukaisesti toteuttaa räätälöityjä koulutuskokonaisuuksia, joilla tuetaan organisaatiota uudistumaan ja ottamaan haltuun viestinnällisen työskentelytavan.

Kattavan listan avoimista koulutuksistamme löydät Somekoulutus.fi-sivustoltamme.

Ota dialogiloikka!

Onko sinun organisaatiosi jo ottanut dialogiloikan? Sosiaalinen media sekä mahdollistaa asiakkaan kohtaamisen uudella tavalla että haastaa henkilöstöä toimimaan organisaation kasvoina ulkomaailmaan.

Tästä oppaasta saat eväitä henkilöstön osaamisen tavoitteelliseen kehittämiseen: tukea asian perustelulle sisäisesti, ajatuksia osaamistarpeiden ja -tavoitteiden tunnistamiseen sekä muutaman käytännön vinkin dialogiloikan toteuttamiseen.

Lataa opas osaamisen kehittämiseen!

Vie organisaatiosi aimo harppaus eteenpäin dialogin ja vuorovaikutteisen asiakaskokemuksen mutkikkaalla polulla – ja lataa opas!

Lue lisää & lataa

 

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teidän organisaatiollenne paras koulutuskokonaisuus!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.